Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jason Mr. Jason
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Jinho

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • Sepatu Sneaker Kulit Kulit Pria
    Sepatu Sneaker Kulit Kulit Pria
  • Sepatu Kasual Kasual Kulit Kasual Bernafas Colorblock Wanita
    Sepatu Kasual Kasual Kulit Kasual Bernafas Colorblock Wanita
  • Sandal Flat Retro Anyar Wanita
    Sandal Flat Retro Anyar Wanita
  • Gandhewo Tumis Tandhing kanthi Tumut Tanduk Sing Nduwur
    Gandhewo Tumis Tandhing kanthi Tumut Tanduk Sing Nduwur
  • Sneakers Platform Wanita Duwe Fashionable lan Nyaman
    Sneakers Platform Wanita Duwe Fashionable lan Nyaman
  • Kantong Tas Kasual Wanita Klambi Bag wanita
    Kantong Tas Kasual Wanita Klambi Bag wanita
  • Kantong lelungan jarak cendhak jarak gedhe tas fitness kapasitas
    Kantong lelungan jarak cendhak jarak gedhe tas fitness kapasitas
  • Tas Tas Kulit Kesanggupan Tas Tas gedhe
    Tas Tas Kulit Kesanggupan Tas Tas gedhe
  • Kantong Clutch Bag Kulit Kasual Kantong Kantong Kasual Pria
    Kantong Clutch Bag Kulit Kasual Kantong Kantong Kasual Pria
  • Tas ransel Korea Anyar Kanggo Siswa College
    Tas ransel Korea Anyar Kanggo Siswa College

ABOUT US

JINHOU GROUP CO, LTD., Didegaké ing taun 1951, kanthi aset luwih saka 40, satus yuta yuan, luwih saka 6000 karyawan, duwe 17 anak perusahaan, sepatu kulit utama produksi, barang kulit, sandhangan, lan produk liyane, lan melu Perdagangan impor lan ekspor, pangembangan real estate, keuangan, investasi, logistik, hotel, bisnis, lan liya-liyane. industri nomer telu, kekuatan lengkap ing antarane 3 industri kulit China. Iki minangka perusahaan industri nasional sing gedhe, perusahaan teknologi tinggi lan teknologi nasional, pusat teknologi perusahaan sing diakoni nasional, dadi wakil ketua unit asosiasi kulit kulit China, klompok perusahaan utama propinsi shandong, lan salah sawijining pusat desain industri shandong propinsi. Ing taun 2010, dadi nomer loro ing antarane "perusahaan kulit paling ndhuwur ing China". Iki minangka siji-sijine perusahaan ing industri sing padha ing China sing duwe "JINHOU GROUP" sepatu kulit lan barang kulit, loro "merek dagang terkenal China", loro "merek terkenal China", loro "merek paling kompetitif" Cina lan loro "merek utama" .
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2003
    We Were Established In 2003.
  • 1000
    Our Factory Have More Than 1000 Employees.
  • 30000
    More Than 30000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki