Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jason Mr. Jason
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Jinho

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • Sapatu Sneaker Kulit Kulit Pria
    Sapatu Sneaker Kulit Kulit Pria
  • Awéwé sapatu kulit usum panas Colorblock ambegan sapatu kasual
    Awéwé sapatu kulit usum panas Colorblock ambegan sapatu kasual
  • Usum Usum Panas Anyar Rutin Flat Sendal Anyar
    Usum Usum Panas Anyar Rutin Flat Sendal Anyar
  • Heeled Heula Hutut anu Baju Titik Saeit
    Heeled Heula Hutut anu Baju Titik Saeit
  • Platform Sakit awéwé Téh Apik Panteseun
    Platform Sakit awéwé Téh Apik Panteseun
  • Awéwé Kantong Pencét Warna Karét Bag Kasual Bag
    Awéwé Kantong Pencét Warna Karét Bag Kasual Bag
  • Kantong perjalanan kantong jarak-jalan ageung kantong kabugaran
    Kantong perjalanan kantong jarak-jalan ageung kantong kabugaran
  • Kantong Kulit Tasikmalaya Wisata Travel sareng Kantong Kantong
    Kantong Kulit Tasikmalaya Wisata Travel sareng Kantong Kantong
  • Preman Kantong Kulit Kulit Kasual Kantong Kantong Kasual
    Preman Kantong Kulit Kulit Kasual Kantong Kantong Kasual
  • Tas ransel Koréa Anyar Kanggo Siswa Koléster
    Tas ransel Koréa Anyar Kanggo Siswa Koléster

ABOUT US

JINHOU GROUP CO, LTD., Didirikan dina taun 1951, kalayan aset langkung ti 40, saratus juta yuan, langkung ti 6000 karyawan, ngagaduhan 17 cabangna, sapatu kulit produksi utama, barang kulit, pakean, sareng produk sanés, sareng aktipitas Perdagangan impor sareng ékspor, pamekaran perumahan, keuangan, investasi, logistik, hotel, bisnis, sareng sajabana Industri anu katilu, kakuatan komprehensif diantara 3 luhur industri kulit China. Ieu mangrupikeun perusahaan industri gedé nasional, perusahaan téknologi tinggi tinggi na énggal, pusat téknologi perusahaan diakui nasional, wakil ketua unit industri industri kulit China, kelompok perusahaan utama propinsi shandong, sareng salah sahiji pusat desain industri shandong Propinsi. Dina taun 2010, éta kaduana kadua diantara "top 10 perusahaan kulit China". Ieu mangrupikeun hiji-hijina perusahaan anu sami dina industri anu aya di Cina anu gaduh "JINHOU GROUP" sapatu kulit sareng barang kulit, dua "mérek dagang Cina", dua "merek terkenal Cina", dua "merek anu paling kompetitif" Cina sareng dua "merek utama" .
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2003
    We Were Established In 2003.
  • 1000
    Our Factory Have More Than 1000 Employees.
  • 30000
    More Than 30000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan